Blogs: Decorate your home
 Marijke Vos De Weddingplanner  thumbnail

Marijke Vos De Weddingplanner

Published Apr 30, 23
3 min read

Nienke WeddingplannerWe hebben een ‘vaste’ cateraar, maar het is niet verplicht om met deze cateraar te werken. weddingplanner uk. Wij adviseren jullie graag hierin, maar de keuze blijft qua cateraar aan jullie. STYLINGKan ik ergens styling komen bekijken? Nee, onze styling is niet los te bekijken omdat deze materialen (vaak ingepakt) in onze grote opslag staat. weddingplanner uk.

Ook is elk huwelijk bij ons anders en komt er vaak nieuwe styling bij, dit is dus niet te doen - weddingplanner uk - mannelijke stripper. We laten door middel van een stylingsplan per bruidspaar zoveel mogelijk zien hoe jullie huwelijk er uit komt te zien. Wij doen graag wat wij het allerleukste vinden (en waar we het beste in zijn) en dat zijn unieke totaalconcept-huwelijken - weddingplanner uk.Wel maken we een uitzondering op onze tenten (inclusief vloer en prikkabel) en onze lichtletters - weddingplanner uk. Via onze website onder opties lichtletters. Ja, je kunt ons altijd een mailtje sturen en dan bekijken we de mogelijkheden. Jazeker! Wij maken al onze signs zelf en per huwelijk weer anders. Of dit nu van hout, plexiglas, kunststof of ander materiaal is: wij maken het graag voor jullie in alle kleuren, vormen en soorten.

Hoe vindt de betaling plaats als wij pas over 1,5 jaar gaan trouwen? Na akkoord van de offerte sturen wij een aanbetaling van € 1000,00 euro inclusief BTW om jullie datum definitief vast te zetten - weddingplanner uk. Overige betalingen vinden plaats vlak voor het huwelijk. Hiervoor kun je onze Algemene Voorwaarden raadplegen.

Het is dus niet mogelijk na het plaatsvinden van jullie bruiloft te betalen - weddingplanner uk. Alleen extra gehuurde materialen in de week voor het huwelijk kunnen plaatsvinden op nacalculatie. TENTENKan ik 2 weken van tevoren nog van tent wisselen ivm slecht weer bijvoorbeeld? Dat is alleen in overleg mogelijk. Alle tenten die wij verhuren zijn van onszelf en kunnen dus ook verhuurd zijn aan andere opdrachtgevers, maar we kijken altijd samen naar een oplossing en zorgen ervoor dat dat goed komt.

Weddingplanner Vacature

Wij kunnen met vrienden de tent zelf opbouwen, mag dat? Nee, onze eigen tenten bouwen we zelf. weddingplanner uk. Dit vanwege de veiligheid (niet iedereen kan zomaar veilig een tent neerzetten), onze verzekering en daarbij kan het niet gebeuren dat een tent per ongeluk kapot gaat, deze kosten kunnen dan oplopen tot tienduizend euro’s en zijn dan voor het bruidspaar - weddingplanner uk.Kunnen wij ook een tent als we geen gelijke ondergrond hebben? Ja dit kan, we moeten dan een stelvloer plaatsen. weddingplanner uk (mannelijke stripper). Hier zitten meerkosten aan verbonden. Kan een tent ook op tegels/een harde ondergrond geplaatst worden? Ja dit kan, we bevestigen de tent dan aan onze betonblokken. Hier zitten meerkosten aan verbonden.

Latest Posts

Feest & Confetti: Home

Published May 18, 24
5 min read

Feest Sandalen

Published May 07, 24
4 min read

Spaans Thema Feest

Published May 06, 24
6 min read